Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by Pavel from Pixabay IDEJA ZA SPLIT 'Stabla s posvetama dragim osobama'
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

IDEJA ZA SPLIT 'Stabla s posvetama dragim osobama'

Siniša Gašparević je rekao da se prijedlog može implementirati u projekt 'Zazelenimo Split'

Nakon što smo pozvali čitatelje da nam pošalju svoje ideje za poboljšanje života u Splitu, zaprimili smo dosta poruka. Evo jedne...

- Moj prijedlog je da Grad u suradnji s 'Parkovima i nasadima' te 'Lovrincem' (možda još nekom gradskom tvrtkom) dozvoli građanima koji to žele kupiti i posaditi stablo s posvetom za neku njima dragu osobu. Stabla bi se mogla saditi po parkovima, na groblju, Marjanu, Turskoj kuli... Isto tako da građani mogu kupiti šentadu i na nju staviti posvetu - iznijela je čitateljica Dalmatinskog portala.

Kontaktirali smo direktora 'Parkova i nasada' Sinišu Gašparevića koji je baš prezentirao projekt 'Zazelenimo Split'. Radi se o platformi kojom bi poslovni subjekti donacijama omogućili unaprjeđenje postojećih parkova, zelenih površina i igrališta te stvaranje novih zelenih oaza diljem grada.

- Hvala čitateljici Dalmatinskog portala na ideji, razmišljamo u istom smjeru, a sve će to biti moguće u sklopu projekta 'Zazelenimo Split' - odgovorio nam je Gašparević.

Dalmatinski portal nastavlja s ovim serijalom, koji realiziramo u sklopu projekta 'Naš grad', tako da i dalje svoje prijedloge možete slati na info@dalmatinskiportal.hr, pod naslovom 'Dobra ideja za grad'. Dio ideja ćemo prezentirati na Dalmatinskom portalu, kontaktirat ćemo i gradske službe ili tvrtke koje bi mogle dati konkretno mišljenje.

Dalmatinski portal prati više od 100 tisuća čitatelja dnevno, a mjesečno najmanje 700 tisuća, tako da poruka sigurno neće ostati neprimijećena.

Vaša reakcija na temu