Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IDEJA ZA SPLIT Čitatelji upozoravaju na sigurnosni problem na problematičnom križanju
Naš grad Piše: Dalmatinski portal

IDEJA ZA SPLIT Čitatelji upozoravaju na sigurnosni problem na problematičnom križanju

Iz Grada se slažu sa sugrađanima, uskoro stiže svjetlo spasa

Nastavljaju nam stizati ideje čitatelja za poboljšanje života u Splitu, a jedan od vrijednih pristiglih prijedloga je sigurnosnog karaktera.

Splićanka nam je skrenula pažnju na problem koji utječe na pješake i vozače.

'S obzirom na to da su ovakve nesreće sve učestalije na križanju zbog loše preglednosti pri skretanju ulijevo iz Bušićeve u Krležinu ulicu (automobili se penju uzbrdo Bušićevom, te ih je teško uočiti), zatražili smo postavljanje dopunske strelice ulijevo, međutim, nikad nije postavljena', naglasila je naša čitateljica i tražila od Dalmatinskog portala da pošalje upit Gradu hoće li se riješiti taj sigurnosni problem.

Izgleda da hoće. Kako nam je javljeno iz gradske uprave, planiraju postaviti dopunsku strelicu.

'Iduće godine ćemo napraviti prometni projekt reprogramiranja rada semafora na tom križanju a s dodatkom dopunske strelice', javljeno nam je iz Upravnog odjela za komunalne poslove.

Predložite svoju ideju

Dalmatinski portal nastavlja s ovim serijalom za bolji Split, koji realiziramo u sklopu projekta 'Naš grad', tako da i dalje svoje prijedloge možete slati na info@dalmatinskiportal.hr, pod naslovom 'Dobra ideja za grad'. Dio ideja ćemo prezentirati na Dalmatinskom portalu, kontaktirat ćemo i gradske službe ili tvrtke koje bi mogle dati konkretno mišljenje.

Dalmatinski portal prati više od 100 tisuća čitatelja dnevno, a mjesečno najmanje 700 tisuća, tako da poruka sigurno neće ostati neprimijećena.

Vaša reakcija na temu