Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IMA 12 BODOVA, ODBIO TESTIRANJE Ukradenim autom počinio niz teških prometnih prekršaja

IMA 12 BODOVA, ODBIO TESTIRANJE Ukradenim autom počinio niz teških prometnih prekršaja

Kriminalističko istraživanje se provodi radi kaznenih djela

U utorak oko 12.50 sati na području Kaštela policijski službenici Postaje prometne policije Split zaustavili su vozilo kojim je upravljao 47-godišnjak. 

Utvrđeno je da je kroz naseljeno mjesto vozio brzinom 95 km/h. Nakon što je zaustavljen odbio se podvrgnuti ispitivanju prisutnosti opojne droge u organizmu. 

'Utvrđeno je da upravlja vozilom na kojem je bila istaknuta registarska pločica koja nije izdana za to vozilo na prednjoj strani, te bez istaknute  registarske pločice na zadnjoj strani vozila. Daljnjim provjerama utvrđeno je da  upravlja vozilom nakon izvršenosti rješenja temeljem kojeg mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola do prosinca 2025. godine zbog prikupljenih 12 negativnih bodova, a prije ponovnog stjecanja prava na upravljanje vozilo.
Također, daljnjim provjerama utvrđeno je da je za vozilom raspisana potraga jer je otuđeno na području PU šibensko- kninske', priopćila je policija.

Vozilo je privremeno oduzeto, muškarac je uhićen i doveden u postaju i nad njim će biti provedeno istraživanje vezano uz prometne prekršaje.

Također nad muškarcem će se provesti kriminalističko istraživane zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela.

Vaša reakcija na temu