Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INCIDENT U VILI U KAŠTELIMA Suprug Nikoline Pišek optužen za prijetnju Roku Gali, traži se kazna od 81 tisuću kuna

INCIDENT U VILI U KAŠTELIMA Suprug Nikoline Pišek optužen za prijetnju Roku Gali, traži se kazna od 81 tisuću kuna

'Zapalit ću ti kuću, otkinuti glavu'

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Vidoja Ristovića, supruga Nikoline PišekTerete ga da je lani u vili u Kaštelima prijetio suprugu vlasnice Roku Gali

'Zapalit ću ti kuću, otkinut ću ti glavu', navodno je Ristović kazao Gali, što je kod njega izazvalo osjećaj straha i bojazni za njegov život i imovinu. 

Do sukoba je došlo kada su se Ristović i supruga nakon večernjeg izlaska vratili pred vilu koju su iznajmili na dva tjedna. Zaštitari ih nisu puštali unutra. Ristović ih je nekako zaobišao i ušao u vilu. Unutra se konfrontirao s Galom. Stigla je i policija, a nakon što je dopušteno gostima da dođu po svoje stvari, ustanovilo se da nedostaju novac i nakit

Idući dan Ristovića su zadržali u policiji zbog prijetnje Gali i priveli na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Taj slučaj je tužilaštvo zaključilo podizanjem optužnice, ali još nije poznato što je s prijavom koju su podnijeli Ristović i Pišek. 

Tvrde da im je napravljena šteta od dva milijuna kuna jer su im ukradeni skupocjeni satovi i nakit te 68 tisuća eura gotovine.

Državno odvjetništvo zatražilo je od splitskog Općinskog suda da Ristovića proglasi krivim i kazni ga s 81 tisuću kuna, odnosno, 35 njegovih dnevnih dohodaka. 

Ako Ristović prigovori kaznenom nalogu, što vjerojatno hoće, predmet ide pred optužno vijeće. U slučaju da se optužnica potvrdi, morat će se provesti glavna rasprava, tj. suđenje. Ako bude tako, Državno odvjetništvo za Ristovića traži strožu kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, tj. 105 tisuća kuna.

'To je sve skupa smiješno. Jadno', kratko nam je komentirala optužnicu protiv supruga Nikolina Pišek.

Potvrdila nam je da kao oštećenici nisu zaprimili nikakvu obavijest o prijavi koju su podnijeli za krađu dragocjenosti iz vile.

Vaša reakcija na temu