Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Irska nacionalna aviokompanija pokreće samo liniju Dublin-Split

Irska nacionalna aviokompanija pokreće samo liniju Dublin-Split

To je jedina linija Aer Lingusa prema Hrvatskoj

Irska nacionalna kompanija, koja u normalnim okolnostima u ljetnom redu letenja prometuje prema Dubrovniku, Splitu i Puli, najavila je pokretanje tek jedne linije prema Hrvatskoj.

Aer Lingus u ljetnom redu letenja uglavnom pokreće promet prema Hrvatskoj s početkom travnja, no ove godine se to nije dogodilo zbog pandemije. Kako trenutno najavljuje ova aviokompanija, linija Dublin-Pula neće biti u prometu u srpnju, već je prodaja otvorena tek od sredine kolovoza, što još uvijek ostavlja mogućnost potpunog otkazivanja ove linije za ovu ljetnu sezonu.

Isto je i s Dubrovnikom, kompanija u prodaji drži liniju iz Dublina od sredina kolovoza, kao i novu liniju iz Corka, no šanse za pokretanje prometa u ovoj ljetnoj sezoni su relativno male.

Jedina linija prema Hrvatskoj koja je potvrđena i koja bi uskoro trebala krenuti s prometovanjem jest linija Dublin-Split, koja bi od 20. srpnja trebala prometovati tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i nedjelje, zrakoplovom tipa A320, kapaciteta 174 putnika, piše Croatian Aviation.

Vaša reakcija na temu