Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ISKRE ZBOG DEPONIJA 'Nestvarna je metamorfoza od aktivista do političara'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ISKRE ZBOG DEPONIJA 'Nestvarna je metamorfoza od aktivista do političara'

Skoro je došlo do prekida nakon izlaganja Puljka

O deponiju u Spinutu izvještava v.d. pročelnice Leona Grgić.

Iznosi činjenice o zahtjevima Čistoće, navela je da je ovaj izabran od ponuđenih prostora.

Zamjenik Ivošević je potom objašnjavao o pres kontejneru, a prvi se javio SDP-ov Matijević

- Jedino je nestvarna metamorfoza od aktivista do političara. S brisanjem Dnevne doze, otišao je i aktivizam. Super ako je vama mjerodavan GUP iz 2008. godine. Nestvarno mi je da vi možete reći da je pres kontejner i reciklažno dvorište savršeno za sportsko-rekreacijski centar. Stoji li na Bačvicama? Ako je, onda itekako smrdi i na to se ljudi žale. Ne treba biti stručnjak za zaključiti kako će smrditi. Mi smo za pres kontejner i reciklažno dvorište, ali ne u sportskom centru. Predlagali smo druge lokacije - iznio je Matijević.

Ivošević je kazao da zamjera svim političarima da radi izbjegavanja neugodnih tema nemaju ni kompostanu ni sortirnicu.

- Podsjetili ste me zamjeniče da ste zapravo duže političar nego aktivist. Skupa smo bili u Forumu mladih SDP-a, tako da je lako zaboraviti aktivističku epizodu - završio je Matijević.

Mostov Josip Markotić je naveo kako živi u Spinutu i da su ga stanovnici zvali.

- Povucite točku i organizirajte tribinu u Spinutu da odagnamo strah. Napravimo susret s građanima, to su normalni ljudi. Neće se ništa strašno dogoditi - predložio je Markotić.

Ivošević je odgovorio.

- Analizirali smo i druge parcele, ali su u povratu. Već je napravljena analiza, alternative nema. Ne bih rekao da mjesec dana nije gubljenje vremena. Nekad zbog odluka bude buka, jer se ne shvati odmah. Hoćemo li operativno pomoći Čistoći da grad bude čišći? Sad kad smo raspravili i da to imamo već u luci, nema razloga za odgodom.

Veliki kontejner koji služi za isprazniti male. Ovo je zatvoreni kontejner. Shvaćam da je pritisak kada su dezinformacije, ali sad ste čuli točne podatke - govorio je Ivošević.

Vaša reakcija na temu