Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić Ivan Giljanović proveo tek jedan dan na slobodi, vraćen na Bilice zbog obiteljskog nasilja

Ivan Giljanović proveo tek jedan dan na slobodi, vraćen na Bilice zbog obiteljskog nasilja

U ponedjeljak je izašao iz zatvora na uvjetni otpust, a policija ga je uhitila sutradan

Tek što je u ponedjeljak pušten na uvjetni otpust sa služenja kazne od pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva Marka Bekavca, Ivan Giljanović vratio se u srijedu u splitski zatvor. 

U utorak je Giljanović uhićen zbog obiteljskog nasilja i povrede djetetovih prava. Radi se o razgovorima s članovima obitelji, suprugom i djetetom, dok je bio u zatvoru od 2019. do prošle godine. Giljanović je, čini se, bio dosta neugodan kada bi se čuli. Sa svime su bile upoznate i nadležne institucije pa je policija reagirala kada se našao na slobodi. 

Uhićen je i predan Državnom odvjetništvu koje je zatražilo određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti da će utjecati na svjedoke i ponoviti djelo. Sudac istrage je to prihvatio i poslao Giljanovića nazad na Bilice.

Vaša reakcija na temu