Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ: Kada pošteno radite moraju vam izmišljati afere da bi vas diskreditirali

IVOŠEVIĆ: Kada pošteno radite moraju vam izmišljati afere da bi vas diskreditirali

'Molim da se Vice Mihanović i Ivana Zelić Relata oglase o činjenici da je Andro Krstulović Opara 04.05.2020. potpisao ugovor za minus po računu za isti iznos i na isti način'

Splitski dogradonačelnik, Bojan Ivošević, prokomentirao je afere zbog kojih ih u zadnje vrijeme prozivaju HDZ-ovci. Evo što je napisao:

'Kad pošteno radite onda vam moraju izmišljati afere kako bi vas diskreditirali u javnosti.

Nakon afere 'Nastavili ste zakonito koristiti istog brokera kojeg je Grad Split i dosad koristio sukladno Zakonu o osiguranju' stigla je nova afera 'Nastavili ste zakonito koristiti minus po računu u istoj banci koju je Grad Split i dosad koristio, al ste dogovorili 36,6% manju kamatnu stopu'. 

Molim da se Vice Mihanović i Ivana Zelić Relata oglase o činjenici da je Andro Krstulović Opara 04.05.2020. potpisao ugovor za minus po računu za isti iznos i na isti način. 

Jer dosad je Vice to komentirao riječima: 'neovlašteno uzimanje minusa u iznosu od 130 milijuna kn', a Ivana: 'Je li gradonačelnik bio obvezan takvo zaduživanje predložiti na sjednicu Gradskog vijeća i radi li se opet o grubom kršenju ovlasti?'

Sve ovo potvrđuje na koje niske grane je spala splitska oporba, godine i godine negativne selekcije dolaze na naplatu, objavio je.


Vaša reakcija na temu