Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović IVOŠEVIĆ O PROSVJEDU 'Za one koji su možda zaboravili: nogostup služi za pješake, zelena površina za biljke, garaža za auta'

IVOŠEVIĆ O PROSVJEDU 'Za one koji su možda zaboravili: nogostup služi za pješake, zelena površina za biljke, garaža za auta'

Oglasio se o situaciji na Škrapama

Prosvjednom šetnjom preko pješačkog prijelaza u Ulici Matice hrvatske, brojni stanari iz privatnih kuća na tom potezu, uz podršku sugrađana, izrazili su nezadovoljstvo zbog gubitka parking mjesta. Objavom na društvenim mrežama reagirao je dogradonačelnik Bojan Ivošević.

'Grad Split je uložio 7,2 mil € i izgradio 2 garaže sa 600+ parkirnih mjesta kako bi uveo red u okolici garaža.

Za one koji su možda zaboravili: nogostup služi za pješake, zelena površina za biljke, garaža za auta, a ne kako je to bio slučaj u Ulici Matice hrvatske gdje su vozila vozila nogostupom i ugrožavala pješake, parkirala na zelenoj površini i uništavala zelenilo, a izgrađene garaže u blizini su imale slobodnog mjesta.

Na fotografijama vidite usporedbu ta dva svijeta. Mi biramo ovaj drugi', napisao je.


Vaša reakcija na temu