Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVOŠEVIĆEV IZAZOV  'Vice, evo ti prvi zadatak. Ako si imalo sposoban...'

IVOŠEVIĆEV IZAZOV 'Vice, evo ti prvi zadatak. Ako si imalo sposoban...'

Poznati splitski aktivist je pozvao čovjeka koji preuzima HDZ Split na reakciju

Splitski aktivist Bojan Ivošević objavio je video poruku na Facebooku. 

- Dva mjeseca nisu bila dovoljna gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari da zaustavi promet na Marjanu. Unatoč tome što je donio novu odluku, ona nije provedena već ravntatelj Javne ustanove Park šuma Marjan Damir Grubšić jasno i glasno kaže da je neće provoditi, a gradonačelnik stoji i šuti. Sve alate ima u svojim rukama, a to je vrlo jednostavno - smjena postojećih članova Upravnog vijeća JUPŠ Marjan i postavljanje novih, koji će izvršiti njegovu želju za smjenom ravnatelja na način da izglasaju i predlože Gradskom vijeću Splita. On to ne radi - ja ne mogu znati zašto, iako bi to bilo sasvim logično napraviti. Mogu samo izraziti sumnju da se moguće radi o kaznenom djelu trgovanja utjecajem, gdje su navedeni članovi Upravnog vijeća zapravo dio deal koji ima s određenom političkom opcijom za ruke u Gradskom vijeću. 

Glasnogovornik Dnevne doze splitskog nereda još je dodao:

- Danas je još nešto osim dva mjeseca od neprovođenja odluke, danas su i unutarstranački izbori splitskog HDZ-a. Uzde splitskog HDZ-a uzima Vice Mihanović. Pa, Vice, evo ti prvi zadatak: Ukoliko si imalo sposoban, ajde nek se provede bar ova odluka, pa da vidimo je li se grad vodi iz Banovine ili Rogoznice.


Vaša reakcija na temu