Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZBORI U SDP-u: Ivana Vučenović i Karlo Klarin novi su članovi Glavnog odbora stranke

IZBORI U SDP-u: Ivana Vučenović i Karlo Klarin novi su članovi Glavnog odbora stranke

Značajniji broj glasova u Šibensko-kninskoj županiji dobili su: Ranko Ostojić, Sabina Glasovac, Biljana Borzan, Siniša Hajdaš Dončić, Ivan Račan, Mihael Zmajlović i Predrag Fred Matić

Na unutarstranačkim izborima koji su održani ovu subotu, članovi Županijske organizacije šibensko-kninskog SDP-a izabrali su Ivanu Vučenović i Karla Klarina za svoje predstavnike u Glavnom odboru SDP-a Hrvatske. Ivana Vučenović potpredsjednica je Gradske organizacije SDP Šibenik i predsjednica Foruma žena SDP-a Šibenik. Karlo Klarin potpredsjednik je Županijske organizacije SDP Šibensko-kninske i predsjednik organizacije u Tisnom.

Značajniji broj glasova za Predsjedništvo SDP-a Hrvatske u Šibensko-kninskoj županiji dobili su: Ranko Ostojić, Sabina Glasovac, Biljana Borzan, Siniša Hajdaš Dončić, Ivan Račan, Mihael Zmajlović i Predrag Fred Matić.

Među kandidatima za predsjednika Peđa Grbin osvojio je 67%, Ranko Ostojić 21%, Mirela Ahmetović 9%, Željko Kolar 2%, dok Marino Percan nije dobio nijedan glas. Iduću subotu održat će se drugi krug izbora za predsjednika SDP Hrvatske u koji ulaze Peđa Grbin s 40,67% i Željko Kolar s 26,29%.

Izabrani su i potpredsjednici i potpredsjednice SDP-a Hrvatske, a to su Biljana Borzan, Sabina Glasovac, Ranko Ostojić i Siniša Hajdaš Dončić.

Vaša reakcija na temu