Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Jasmin maziva u novi poslovni iskorak zakoračila kao franšizni distributer njemačke firme Tunap
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Jasmin maziva u novi poslovni iskorak zakoračila kao franšizni distributer njemačke firme Tunap

Nakon uspješne priče s Elfom i Totalom, Jasmin maziva veže svoje poslovanje s još jednim brendom priznatim u svijetu

Jasmin maziva je firma s 30-godišnjim iskustvom koja je svoj poslovni uspjeh gradila kao distributer svjetski poznatih brendova Elf i Total. U svom poslovanju ideja vodilja je uvijek bila ponuditi tržištu vrhunske proizvode prepoznate po kvaliteti, bez kompromisa.

Nakon uspješne priče s Elfom i Totalom, Jasmin maziva su u novi poslovni iskorak zakoračila kao franšizni distributer njemačke firme Tunap. Na tragu dugogodišnje tradicije i ponude isključivo vrhunskih brendova, Tunap je logičan izbor u daljnjem razvoju. Čitava gama Tunap proizvoda za održavanje vozila fokusirana je na prevenciju, a onda i rješavanje problema.

Čišćenje umjesto zamjene, moto je Tunapa

Razvojno istraživački centar Tunapa blisko surađuje s proizvođačima vozila među ostalim Audi, Mercedes, BMW, Toyota, Citroen, Peugeot i dr. Zbog toga se može pohvaliti odobrenjem i preporukom korištenja istih i u garantnom roku što Tunap razlikuje od ostalih proizvođača dostupnih na tržištu.

Tunap proizvodi služe za profesionalno čišćenje umjesto zamjene i to ventila i usisnih kanala, injektora, komore za izgaranje, EGR sustava, filtera ispušnih čestica (DPF/PPF) i AdBlue sustava. Sve to u najkraćem potrebnom vremenu jer za čišćenje nije potrebna demontaža. Tunap proizvodi jamče smanjenje potrošnje goriva i produženje vijeka vozila te prevenciju problema koji se javljaju zbog naslaga nečistoća.

Mjerljivost učinkovitosti Tunap proizvoda još je jedna od prednosti kao i certifikati renomiranih nezavisnih instituta TÜV, ECARF, DAAB…

Za kratko predstavljanje izdvojit ćemo tri Tunap proizvoda.

Aditiv za zaštitu injektora Tunap 974 (benzin) i Tunap 984 (diesel). Koristi se za stvaranje zaštitnog filma na injektorima koji dugotrajno štiti od naslaga nečistoća. Upotreba je vrlo jednostavna. Potrebno je samo dodati aditiv u puni spremnik goriva Preporučuje se korištenje na svakih 10.000 kilometara

Aditiv za čišćenje injektora 979 (benzin) i 989 (diesel). Koristi se kao dodatak gorivu, na čim manji nivo goriva u rezervoaru kako bi kroz jaču koncentraciju aditiva čišćenje bilo što intenzivnije. Preporučuje za korištenje svakih 50.000 kilometara.

aditiv za gorivoAditivi za gorivo

Sijedeći Tunapov proizvod koji svakako treba izdvojiti je Tunap 988, aktivni dodatak za Adblue. Aditiv 988 koristi se za sprječavanje kristalizacije i otapanje već nastalih kristala na ad blue injektorima čime osigurava ispravan rad vozila koja koriste ad blue.

adblue cijenaAktivni dodatak za Adblue - 220 kuna

Poslovno-distributivni centar Jasmin maziva nalazi se na Kukuljanovu. Više informacija o Jasmin mazivima i Tunapu možete dobiti na njihovim web stranicama jasmin-maziva.hr i tunap.hr.

Vaša reakcija na temu