Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NENO JESTE LI JE VIDJELI? U Splitu nestala mlada djevojka

JESTE LI JE VIDJELI? U Splitu nestala mlada djevojka

Policija moli za informacije

U Marmontovoj ulici u Splitu nestala je 16-godišnja djevojka Emina Šećerović. Policija je u potrazi za nestalom osobom koja je posljednji put viđena 28. rujna 2023. godine.

Osobni podaci

Emina Šećerović je rođena 25. travnja 2007. godine u Splitu. Hrvatskog je državljanstva i živi u Iločkoj ulici. Visoka je 180 cm, sa smeđom kosom i smeđim očima. Ima srednji nos, srednje uši, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu trenirku, sivu duksericu i crne Converse tenisice. Njezin broj stopala je 38.

Podaci o nestanku

Emina je posljednji put viđena 28. rujna 2023. godine u Marmontovoj ulici. Prema izvještajima, udaljila se na ulici, a od tada joj se gubi svaki trag.

Slučaj nestanka Emine Šećerović trenutno se vodi u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi, koja poziva građane da pomognu u potrazi pružajući bilo kakve informacije.

'U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr', poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu