Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP JEZA U KAŠTELIMA Noću gledao mlade djevojke kroz prozor i samozadovoljavao se

JEZA U KAŠTELIMA Noću gledao mlade djevojke kroz prozor i samozadovoljavao se

Priveden je na sud i pušten

Kaštelanska policija uhitila je koncem prošlog mjeseca 27-godišnjeg državljanina BiH, i to nakon što im je dojavljeno da se večer prije samozadovoljavao gledajući maloljetnu djevojku kroz prozor njene kuće.

Pokazalo se da to nije sve. Policija ga je, naime, optužila za još dva slična događaja iz travnja.

Priveden je na Prekršajni sud uz optužni prijedlog za vrijeđanje i omalovažavanje moralnih osjećaja građana iz članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, no kako doznajemo, sud je odlučio cijeli slučaj staviti u redovan postupak, dok je okrivljeniku omogućio obranu sa slobode.

Odluka suda izazvala je veliki revolt među Kaštelanima, koji su se, užasnuti prizorima samozadovoljavanja pred prozorima maloljetnih djevojaka, organizirali, locirali 27-godišnjaka i pozvali policiju da ga uhiti.

Vaša reakcija na temu