Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEZIVE SCENE NA SPLITSKOJ RIVI Muškarac u kafiću šakama u glavu izudarao dvije žene za susjednim stolom pa pobjegao. Uhićen je

JEZIVE SCENE NA SPLITSKOJ RIVI Muškarac u kafiću šakama u glavu izudarao dvije žene za susjednim stolom pa pobjegao. Uhićen je

Nije mu se svidio njihov privatni razgovor uz kavu

12.30 sati - Policija je uhitila napadača.

'Nastavno na događaj danas oko 11 sati na splitskoj Rivi obavještavamo da je osoba koja se dovodi u svezu s događajem pod nadzorom policije', kratko je priopćeno.

Neslužbeno doznajemo kako je sam došao u policijsku postaju.

Ranije objavljeno

Splićani su jutro s na Rivi svjedočili jezivim scenama nasilja na štekatu kafića. Naime, sredovječni muškarac, gost kafića, šakama je u glavu izudarao dvije žene koje su na istom štekatu sjedjele njemu iza leđa. 


Kako doznajemo od svjedoka, povod je bio njihov privatni razgovor uz kavu kojeg je on 'prisluškivao'. Nakon što ih je izudarao i porazbijao čaše i boce sa stola, počeo je bježati. 

U pomoć ženama koje su krvarile, odmah su priskočili građani, a dio je krenuo za njim da ga spriječe u bijegu. Hvatali su ga i ljudi koji su na štekatima u sklopu predizborne kampanje predstavljali svoje programe. No, pobjegao im je. Potom je stigla i policija. 

'U tijeku je kriminalističko istraživanje i potraga za počiniteljem. Žene koje su napadnute zatražile su liječničku pomoć', rekla nam je Sanja Nazlić iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policija raspolaže informacijom o identitetu napadača.


Vaša reakcija na temu