Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com JEZIVO! U pritvoru muškarac iz okolice Zadra osumnjičen da je 5 godina silovao djevojčicu

JEZIVO! U pritvoru muškarac iz okolice Zadra osumnjičen da je 5 godina silovao djevojčicu

Od njezine 6. do 11. godine života

Dok se u većini hrvatskih gradova odvijaju akcije povodom Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, u Zadru je objavljena vijest o silovanju djevojčice.

Prema potvrđenoj informaciji iz PU zadarske, riječ je o uhićenju muškarca prijavljenog kako je seksualno napastovao djevojčicu od njezine 6. do 11. godine života. Radi se o muškoj osobi iz zadarske okolice koji se od jučer nalazi u istražnom zatvoru. 

Neslužbeno doznajemo da pritvoreni muškarac nije obiteljski povezan sa žrtvom. Slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo.

Zbog prijave za pedofiliju prošlog je mjeseca pritvoren muškarac s jednog zadarskog otoka. I dok mještani o tome danima bruje, institucije u Zadru šute kao da se to ne događa, javlja 057 Info.

Vaša reakcija na temu