Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash JEZIVO Poljak nemoćnu ženu ostavio u zabiti, prijavio njezin nestanak i pustio je da umre

JEZIVO Poljak nemoćnu ženu ostavio u zabiti, prijavio njezin nestanak i pustio je da umre

Predan je pritvorskom nadzorniku

U utorak u 16 sati na području mjesta Medviđe kraj Benkovca, tijekom pokrenute potrage za nestalom osobom pronađeno je tijelo ženske osobe.

Utvrđeno je da se radi o 69-godišnjom poljskoj državljanki, za koju je policiji prijavljen nestanak 14. rujna 2024. godine.
 
Policija je zbog sumnje u kazneno djelo policija je provela kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjim poljskim državljaninom.
 
'Njega se sumnjiči da je dana 13. rujna u ranojutarnjim satima na benkovačkom području bez pomoći ostavio 69-godišnjakinju u prilikama koje su opasne za njezin život i zdravlje.

Na mjestu događaja je proveden očevid, tijelo je pregledano od strane mrtvozornice te nisu pronađeni elementi nasilja, a naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti', priopćeno je iz Policijske uprave zadarske.
 
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 70-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog kaznenog djela Napuštanje nemoćne osobe dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Vaša reakcija na temu