Foto: Pixabay.com JOŠ TRI DANA MOŽETE OSTVARITI VELIKI POPUST Konobari bi nakon ovog nikad povoljnijeg tečaja mogli puno više zarađivati

JOŠ TRI DANA MOŽETE OSTVARITI VELIKI POPUST Konobari bi nakon ovog nikad povoljnijeg tečaja mogli puno više zarađivati

Polaznici će naučiti komunicirati na stranom jeziku po programu osmišljenom za ugostiteljske objekte, a prvih 30 prijavljenih ostvaruje popust od 500 kuna

Mnogi konobari su se sigurno susreli sa situacijom da vide kako im kolega vrlo vješto komunicira s gostima na njihovom materinjem jeziku, nabacuje im šale, šarmira ih te tako dobije izdašnu napojnicu, dok oni o tome mogu samo sanjati jer su nekad davno u osnovnoj školi učili francuski, ali se ne mogu sjetiti ni jedne jedine riječi. Španjolski možda znaju iz telenovela, ali opet nedovoljno da, recimo, bračnom paru iz Buenos Airesa na tečnom španjolskom opišu koje specijalitete nude, a engleski im ne pomaže jer ga oni ne govore. 

Vocabula - škola stranih jezika ima rješenje za takve.

- Organiziramo specijalizirane tečajeve francuskog, španjolskog, njemačkog i talijanskog jezika na kojima se može naučiti upravo ono što konobarima treba za obavljanje posla, od usko specijaliziranog vokabulara i struktura. Radi se po inovativnoj interaktivnoj metodi ESPRES™, što znači da će polaznici kroz niz realnih situacija  naučiti uspješno zaprimiti rezervaciju, uputiti i smjestiti goste za stol, preuzeti narudžbu i opisati jelo, naplatiti, riješiti reklamacije i još puno toga - poručili su iz Vocabule. 

Za ovaj specijalizirani tečaj treba izdvojiti 1.499 kuna, a Dalmatinski portal je osigurao da oni koji se prijave do 20. veljače imaju popust od 500 kuna, dakle svega 999 kuna! Ova pogodnost vrijedi za one koji se prijave do 20. veljače. Tečaj počinje u prvom tjednu ožujka, traje 30 školskih sati, odnosno oko mjesec dana.

- Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, pripremite se za nadolazeću sezonu - poručili su iz škole stranih jezika.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58999, "");
Pregledaj komentare