Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić KAŠNJENJE ZBOG KIŠE Nova prometna regulacija u gradskoj luci u prvoj polovici lipnja

KAŠNJENJE ZBOG KIŠE Nova prometna regulacija u gradskoj luci u prvoj polovici lipnja

Gradske službe i kooperanti odrađuju svoj dio posla zadanim tempom

Uvođenje nove regulacije prometa u splitskoj gradskoj luci planira se u prvoj polovici lipnja jer je znatno poremećen tijek radova na terenu zbog loših vremenskih uvjeta u svibnju, poručili su iz Banovine.

Poznato je da su nositelji projekta Hrvatske ceste, Grad Split i Lučka uprava. Gradske službe i kooperanti odrađuju svoj dio posla zadanim tempom. 

- Zbog zaista neočekivanih i neuobičajenih vremenskih neprilika imamo razumijevanja za kašnjenje Hrvatskih cesta u realizaciji njihovog dijela posla, ali se nadamo da će sada pojačati tempo radova te angažirati veći broj radnika i strojeva i kvalitetno obaviti svoju zadaću u sljedećih desetak dana.O točnim terminima promjene regulacije prometa, prethodno usklađene i s nadležnim Ministarstvom pomorstva, prometa i infrastrukture, na vrijeme ćemo obavijestiti javnost - dodali su iz splitske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu