Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kerum: Jedva čekam da prođe i proračun i godina, jer onda ja idem ponovno na izbore za gradonačelnika

Kerum: Jedva čekam da prođe i proračun i godina, jer onda ja idem ponovno na izbore za gradonačelnika

Da je bilo onako kako je narod htio danas ne bi bilo gužve u Splitu, bio bi riješen promet prema Kaštelima, prema Podstrani i Istočna obala bi bila završena, siguran je

Željko Kerum je organizirao druženje s novinarima, a to je bila prilika i da prokomentira godinu koja je pri kraju.

- Teška priča. Izbori su sada za predsjednika države, ne bi htio nikome pomoć ni odmoć ali od 2013. godine je sve loše. Sedam loših godina. Svak o sebi misli da je najbolji i da može postić najbolje rezultate. Da je bilo onako kako je narod htio danas ne bi bilo gužve u Splitu, bio bi riješen promet prema Kaštelima, prema Podstrani i Istočna obala bi bila završena. Da je bilo po nekoj pravdi odnosno po odabiru birača jer ja bih to sigurno napravio, a ovih 7 godina se u Splitu nije napravilo ništa – kazao je Kerum.

Novinari su ga pitali i gdje je zapelo s proračunom Splita za 2020. godinu. Odgovorio je da nije zapelo.

- Moj cilj je da ova agonija što prije prođe. Vrime ide, sad su blagdani, 2020.je predizborna godina, brzo je mandat proša, ništa se nije napravilo. Jedva čekam da prođe i taj proračun i ta godina, jer onda ja idem ponovno kao kandidat za gradonačelnika sa svojim obećanjima bez obzira bilo nekome to smiješno ili nemoguće jer je tako bila i Zapadna smiješna pa je napravljena. Nažalost, Istočna obala je već trebala bit gotova kao i luka nautičkog turizma, tunel koji sam spominjao, most prema Kaštelima, ulaz i izlaz iz Splita.  Da sam na vlasti ne bi se ovako funkcioniralo, radilo bi se puno drugačije, ne bi srušio Žnjan, nego isto kao i prvoga dana. Kada sam došao na funkciju u 90 dana sam napravio 7 vrtića, stanove POS-a,… - nabrajao je Kerum.



Vaša reakcija na temu