Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikol Hot Kerum će dobiti kaznenu prijavu, Ivošević prijetnju smatra ozbiljnom

Kerum će dobiti kaznenu prijavu, Ivošević prijetnju smatra ozbiljnom

Splitski aktivist dao je iskaz policiji koja sada mora razgovarati s Kerumom

Bojan Ivošević rekao je policiji kako prijetnju Željka Keruma smatra ozbiljnom, što je bio preduvjet da se protiv njega podnese kaznena prijava za kazneno djelo iz članka 139. stavak 2. Kaznenog zakona za koje je predviđena kazna do tri godine zatvora. Prije toga, policija će obaviti razgovor s Kerumom. 

Policija je jutros zvala Ivoševića u postaju kako bi ga pitali kako je doživio Kerumovu jučerašnju objavu u kojoj mu je zaprijetio da čupanjem gučka, tj. grkljana. 

'S obzirom o kome je riječ i s kakvim je ljudima okružen, smatram da se svako prijetnja koju izrekne treba smatrati opasnom. Zna se tko je on i s kim se druži. Unatoč svemu, neće me pokolebati', kazao nam je jutros Ivošević nakon razgovora u Prvoj policijskoj postaji u Splitu. 

Kerum je jučer vrlo nervozno reagirao nakon što je vidio da ga je Ivošević u intervjuu za Dalmatinski portal nazvao tumorom Splita. Zaprijetio je Ivoševiću čupanjem gučka, prijetnjom koju je prvi put izrekao prije osam godina uzrujan što mediji pišu o poslovnim problemima njegove supruge Fani koja je tada bila u poodmakloj trudnoći. 

Vaša reakcija na temu