Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot: Nova TV KERUM IZVRIJEĐAO NOVINARKU 'Štraco glupa, jedi govna i ti i tko te naručio'

KERUM IZVRIJEĐAO NOVINARKU 'Štraco glupa, jedi govna i ti i tko te naručio'

Ekipu Provjerenog zanimao je komentar oko rušenja hotela Marjan

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum opet se iznervirao. Nije mu trebalo puno. Novinarka Provjerenog NOVE TV, Ema Branica, nazvala ga je kako bi čula njegov komentar o rušenju hotela Marjan kojeg je u stečaju od njegovog Adriatic d.d. preuzela Adris grupa. 

Od razgovora, brzo se to čulo, nije bilo ništa. Umjesto izjave o hotelu kojeg je svojedobno kupio za 170 milijuna kuna, Kerum je novinarku brutalno izvrijeđao. Njeni pokušaji da ga primiri, samo su ga još više razgnjevili. Uvrede i vulgarnosti pljuštale su kao na serijskoj traci.

'Jeste vi danas popili tablete? Vi niste čisti u glavi. Obična ste štraca. Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili pijani ili drogirani. Vas je angažiralo reporterku koja ne razumi ni kurca. Daj, ej, vidi budaletino glupa. Jedi govna i ti tko te naručio', zaključio je Kerum svojim često korištenim vulgarizmom koji redovito rabi kada mu netko od novinara digne tlak.


Vaša reakcija na temu