Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean Bubić KERUM SE ISPRIČAO ŠTO SE NIJE POJAVIO PRED NOVINARIMA: U Rogoznici sam, a moje prognoze su se ostvarile

KERUM SE ISPRIČAO ŠTO SE NIJE POJAVIO PRED NOVINARIMA: U Rogoznici sam, a moje prognoze su se ostvarile

'Izbori za Gradsko vijeće nisu bili potrebni, iscenirao ih je ex doktor Vice Mihanović'

HGS-ov kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum se ispričao medijima što večeras nije bio u svom izbornom stožeru, tijekom objave izbornih rezultata. 

'U Rogoznici sam, a moje prognoze su se ostvarile. Izbori za Gradsko vijeće nisu bili potrebni, iscenirao ih je ex doktor Vice Mihanović. Ni ja, ni moja stranka nismo bili spremni na izbore (to se vidi - nismo imali ni jedan plakat) i rezultate koje smo postigli su improvizacija mene i mojih ljudi, i mi smo zadovoljni i zato im se od srca zahvaljujem', ističe Kerum. 

Novinare je pozvao da u ponedjeljak u 11 sati dođu kod njega u Rogoznicu na press konferenciju. 

Vaša reakcija na temu