Foto: Facebook grupa 'Pravda za Filipa' KOMENTARI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Nije Filip masovni ubojica, masovni ubojica je nefunkcionalna država koja ga je dovela u ovu situaciju'

KOMENTARI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA 'Nije Filip masovni ubojica, masovni ubojica je nefunkcionalna država koja ga je dovela u ovu situaciju'

Donosimo poruke objavljene u Facebook grupama podrške Zavadlavu

Na društvenim mrežama se objavljuju poruke podrške Filipu Zavadlavu, izdvojili smo neke od rečenica objavljenih u Facebook grupama.

- Peticija za oslobađanje Filipa od odgovornosti. Tko je za?

- Šteta što je malo ljudi poput ovog cara.

- Njemu je omča oko vrata, ali je to bio krik očajnika. Sebe je upropastio, ali one koje je spasio neka budu uz njega.

- Policiji treba postaviti pitanje, što poduzimaju kada se prijavi kazneno djelo. Zašto građani uzimaju pravdu u svoje ruke? Što je dovelo do toga? Logično bi bilo da je Filip prijavio prijetnje i zlostavljanje i da su policija i DORH odradili ostatak. Neka se zapitaju zašto je išlo ovim putem.

- Uzimanje pravde u svoje ruke je upravo jedino što nam preostaje, na našu žalost.

- Velika podrška Filipu. Da je barem više ovakvih Filipa... Svaki grad bi trebao bar po dvojicu ili trojicu, da se očiste ubojice, trovači naše djece, smeća dilerska, kamatarska, neradnička!

- Nema prijatelju moj govora, kad ti netko takne u obitelj. Svi bismo napravili isto, a ovi koji kažu da ne bi, ne možete znati dok se niste našli u takvoj situaciji. Građane nitko ne štiti, i bilo je samo pitanje vremena kada će situacija eskalirati. Policija zatvara ljude radi 2 grama marihuane, od ovih su očito imali dobre koristi u svojim džepovima pa su ih pustili na miru. Nadam se da će se odvjetnici tući da brane Filipa, jer dečku treba pomoć. Ako se kazna smanjila monstrumu koji je trudnu curu ubo 88 puta, onda za Filipa kazne ne bi trebalo ni biti.

- Nije Filip masovni ubojica, masovni ubojica je nefunkcionalna država koja ga je dovela u ovu situaciju. Njoj treba suditi, ne Filipu.

- Država je od normalnog čovika načinila ubojicu

- Kad nepravda postane zakon, otpor postaje duznost...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57116, "");
Pregledaj komentare
29