Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović KOTUR: Žao mi je što se oporba nije složila s SDP-om da zakucamo HDZ-u smanjenjem prireza i brisanjem Oparinog Masterplana

KOTUR: Žao mi je što se oporba nije složila s SDP-om da zakucamo HDZ-u smanjenjem prireza i brisanjem Oparinog Masterplana

Takav pristup, kaže predsjednik splitskog SDP-a, ohrabruje HDZ i Keruma

Nakon današnje sjednice splitskog Gradskog vijeća koja je završila zbog nedostatka kvoruma, priopćenje je poslao i SDP.

- Oporba je danas na sjednici Gradskog vijeća imala jedinstvenu priliku pokazati kako se odgovorno vodi Split, s obzirom na to da smo imali većinu zbog nedolaska Kerumovih vijećnika. Žao mi je što se cijela oporba nije složila s SDP-om da zakucamo HDZ-u smanjenjem prireza i brisanjem Oparinog Masterplana iz izrade izmjena GUP-a, u interesu Splićanki i Splićana, pa smo današnje aktivnosti sveli na najniži zajednički nazivnik - kaže Goran Kotur.

Dodaje kako su mogli pokazati biračima da, kad imaju priliku, mogu bez problema donositi kvalitetne odluke i da će sutra kao nova gradska vlast uspješno upravljati gradom. 

- Kao oporba nismo bili jedinstveni ni kod dodjele nagrada Grada Splita. U ime SDP-a jasno sam dao do znanja da smo protiv toga da Udruga branitelja veterana Vojne policije 72. bojne dobije nagradu Grada Splita, zbog toga što ta udruga ne priznaje presudu hrvatskog suda za ratni zločin nad civilima. Kod glasanja se s nama nije složila čak ni cijela oporba. Upravo takav pristup ohrabruje HDZ i Keruma da lažnom svađom i lažnim domoljubljem građanima Splita još jednom pokušaju uvaliti lažnjak - zaključuje Kotur.

Vaša reakcija na temu