Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kreće uređenje Lokvi, uspostavit će se novi režim prometa

Kreće uređenje Lokvi, uspostavit će se novi režim prometa

Radovi će trajati najmanje tri dana

Iz Grada Splita izvijestili su kako kreće uređenje Lokvi. Objavili su ujedno informacije o dinamici radova te o novom režimu prometa.

U srijedu, 22. svibnja, uvest će se jednosmjerni režim prometa u Šižgorićevoj ulici te će se postaviti privremeni znakovi 'oprez - nova regulacija prometa'. Šižgorićeva ulica, naime, postaje jednosmjerna.

Promjene se nastavljaju u četvrtak, 23. svibnja, u Stepinčevoj ulici koja također prelazi na jednosmjerni promet - s dodatnim znakovima opreza.

U petak, 24. svibnja, počinje iscrtavanje biciklističkih staza. Ujedno završava iscrtavanje parking mjesta u Stepinčevoj ulici.

Planirani radovi trajat će tri radna dana. Postoji, međutim, mogućnost produljenja zbog vremenskih uvjeta.

'Ciljevi našeg projekta uređenja kvartova uključuju: oslobađanje prostora od automobila, uređenje dodatnih parkirnih mjesta, više pješačkih i biciklističkih zona, povećanje sigurnosti i čistoće, oplemenjivanje prostora zelenilom. Zahvaljujemo građanima na suradnji i podršci', poručili su iz Grada Splita. 


Vaša reakcija na temu