Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dnevnik.hr KREŠO BELJAK HVALI NOVOG DIREKTORA ČISTOĆE 'Super za Split, šteta za Samobor'

KREŠO BELJAK HVALI NOVOG DIREKTORA ČISTOĆE 'Super za Split, šteta za Samobor'

'Nije mu se trebalo govoriti što će raditi'

Kao novi direktor splitske Čistoće spominje se Ivica Karoglan, dugogodišnji direktor samoborske komunalne tvrtke pa smo nazvali Krešu Beljaka, bivšeg gradonačelnika Samobora koji je niz godina surađivao s njim.

'Čovjek je sposoban, nije ni u jednoj stranci. Iz Imotskog je, a doselio se u Samobor i zaposlio u komunalnoj tvrtki. Nije bio odmah direktor, ali je nakon nekog vremena isplivao kao najbolje rješenje. Bio je odličan. Ja sam uvijek ratovao s direktorima komunalnih tvrtki, ali njemu se nije trebalo govoriti što će raditi.

Nema veze s Puljkom. Javio se i prošao. To govori o njegovoj kvaliteti, a i o Puljku. Ovo je super stvar za Split, a velika šteta za Samobor', kazao nam je Beljak.

Kako smo najavili, imenovanje novog direktora Čistoće trebalo bi se odraditi u petak na Skupštini društva. Ta točka dnevnog reda naknadno je uvrštena. Za sada se zna da se javilo šest kandidata i da je novi direktor odabran, a u kuloarima se kao izgledni nasljednik Lukše Regja na čelu Čistoće spominje upravo Karoglan.

Vaša reakcija na temu