Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kuzma Tomašić iz zatvora dao ostavku, nije više načelnik Smokvice

Kuzma Tomašić iz zatvora dao ostavku, nije više načelnik Smokvice

'Ovim činom ne priznajem krivnju za djela koja mi se istražnim radnjama pokušavaju staviti na teret'

Kuzma Tomašić, načelnik Smokvice na Korčuli, koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje u izvlačenje europskog novca, dao je neopozivu ostavku na mjesto načelnika.

'Sa samim činom ostavke ne priznajem krivnju za djela koja mi se istražnim radnjama, koje traju od početka 2021. godine, a sada doživljavaju veliko finale pokušavaju staviti na teret. Smatram da osoba za koju postoji i najmanja sumnja da je počinila djelo koje je u sferi kaznenog zakona ne može ostati na javnoj funkciji. S obzirom na to da je od trenutka uhićenja do trenutka kada mi je omogućen prvi poziv iz istražnog zatvora prošlo ravno 11 dana, ovaj čin ostavke nije mogao biti brži', poručio je i dodao kako se iz istog razloga povlači i sa svih funkcija u NK Jadran Smokvica. 

'Ovim putem se želim zahvaliti svim mještanima koji su mi dva puta na izborima iskazivali povjerenje, zatim svojim suradnicima s kojima sam, nadam se napravio i poneku dobru stvar za svoju Smokvicu. Također, ovim putem dajem ostavku na mjesto potpredsjednika DVD-a Smokvica, ali ostajem obični član, ako me budu trebali. Iskoristit ću priliku da se zahvalim svima vama koji ste uputili poruke podrške, a koje su došle do mene. Dajete mi snage da ustrajem u ovoj velikoj bitci koja je preda mnom. Hvala vam i do nekog novog susreta, srdačno vas pozdravljam!', zaključio je Tomašić.

Vaša reakcija na temu