Lada Karninčić ponovno izabrana za predsjednicu splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug

Lada Karninčić ponovno izabrana za predsjednicu splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug

Direktorici tvrtke Trenton bit će ovo drugi dvogodišnji mandat

Na sastanku splitskog ogranka Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, održanom u HGK Županijskoj komori Split, za predsjednicu Ogranka u narednom mandatnom razdoblju izabrana je dosadašnja predsjednica Lada Karninčić, direktorica tvrtke Trenton d.o.o.

Karninčić će ovo biti drugi dvogodišnji mandat na čelu splitskog Kruga, ujedno najstarijeg ogranka udruge koji ove godine puni 20 godina. Ponovni izbor Lade Karninčić potvrda je njenog dosadašnjeg rada i angažmana te želje članica da se istim putem nastavi i u budućnosti. 

- Nastavak zajedničkih aktivnosti i započetih projekata, prvenstveno projekta Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital, na kojem smo intenzivno radili prošle godine i čijoj se realizaciji nadamo do ljeta, traže zajedništvo ali i nužno jačanje i veću samostalnost ogranka' - rekla je stara-nova predsjednica Karninčić.

- Hrvatska gospodarska komora, a posebno Županijska komora Split, od osnutka Udruge usko i uspješno surađuje s Krugom te provodi niz aktivnosti na razvoju poduzetništva žena. U tom smislu ćemo i nastaviti biti potpora i partner splitskom Krugu, a reizbor Lade Karninčić pozdravljamo kako zbog njenih osobina tako i zbog kontinuiteta potrebnog za realizaciju započetih aktivnosti i kvalitetu rada općenito - rekla je Vesna Friedl, direktorica HGK Županijske komore Split. 

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug osnovana je 1995. godine s ciljem poticanja i promicanja poduzetništva žena u Hrvatskoj te poboljšanja položaja poslovnih žena u društvu. Uz splitski, udruga ima ogranke i u Zagrebu, Dubrovniku, Šibeniku, Rijeci, Puli, Virovitica, te broji 150 članica, od toga njih tridesetak u Ogranku Split.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(19688, "");
Pregledaj komentare
29