Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Lidija Bekavac: 'Vjerujem da je za Split i Hrvatsku bolje da Puljak u Portugalu i ostane. Samo da nam ga ne vrate...'

Lidija Bekavac: 'Vjerujem da je za Split i Hrvatsku bolje da Puljak u Portugalu i ostane. Samo da nam ga ne vrate...'

'Bez obraza, bez odgovornosti napušta sve koji su jučer za njega glasali'

Gradska vijećnica HGS-a, Lidija Bekavac, komentirala je Puljkovo putovanje u Portugal dan nakon izbora.

'Nakon sinoćnjeg poraza Rijeke pravde po kojoj je i on plutao, gradonačelnik je otišao na putovanje u Portugal, eto odavno nigdje nije bio.  Nije prošlo ni 24 sata od kada su završili izbori, a on već odletio. Ponovno isto, bez obraza, bez odgovornosti napušta sve koji su jučer za njega glasali', poručila je Bekavac.

Dodala je kako se on tako konstantno odnosi prema svima koji mu daju svoje povjerenje.

'Još se on nada da su građani Splita kratke pameti. Ali nisu! Iako iskreno neke velike razlike za nas ni nema, jer bio Puljak u Splitu ili ne, ništa ne pridonosi našem gradu osim društvenih podjela i novih kreditnih zaduženja grada. Vjerujem da je bolje i za Split i za Hrvatsku da Puljak u Portugalu i ostane. Samo da nam ga ne vrate...', zaključila je Bekavac. 

Vaša reakcija na temu