Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marija Divić sa Schantzovim ovratnikom napustila policiju: 'Ništa vam ne smijem reći'

Marija Divić sa Schantzovim ovratnikom napustila policiju: 'Ništa vam ne smijem reći'

Policija je uhitila napadača

Marija Divić, splitska ginekologija i predsjednica Udruge zviždača RH koja je jutros napadnuta na splitskoj Rivi, nakon višesatnog ispitivanja oko 21 sat je napustila Prvu policijsku postaju. 

Nosila je Schanzov ovratnik i bila je u pratnji još dvije osobe. Na naše pitanje da nam prepriča što se dogodilo, kazala nam je da ne smije govoriti ništa o napadu, jer joj je tako rečeno u PU splitsko-dalmatinskoj. 

Poslijepodne je provela u KBC-u Split nakon čega je prebačena u Prvu postaju gdje je dala iskaz o detaljima napada. Podsjećamo, prema riječima svjedoka, gost kafića je šakama izudarao Divić i njezinu nećakinju koje su na istom štekatu sjedile njemu iza leđa. 

Navodi se da je povod je bio njihov privatni razgovor uz kavu kojeg je on 'prisluškivao'. 

Pokazali smo joj fotografiju potencijalnog napadača i zamolili da nam kaže je li riječ o toj osobi, ali nam je odgovorila kako nam ne smije ništa reći. Policija je uhitila 66-godišnjeg napadača. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Vaša reakcija na temu