Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Marijana Puljak vozila tri sata teško ozlijeđenog supruga do bolnice

Marijana Puljak vozila tri sata teško ozlijeđenog supruga do bolnice

Nesreća se dogodila na imanju kod Slunja

Splitski gradonačelnik teško se ozlijedio tijekom boravka na prijateljevom imanju kod Slunja. Prilikom obilaska poskliznuo se i pao.

'Odmah je osjetio veliku bol u koljenu. Sjeli smo u auto. Odvezla sam ga u splitsku bolnicu', ispričala nam je njegova supruga Marijana Puljak, koja je i sama prije koju godinu imala nezgodan pad prilikom uspona na Mosor, ali bez ovako teških posljedica.

Do KBC-a Split Puljkovi su stigli kasno navečer nakon tri sata vožnje. Ivicu su odmah poslali na operacijski stol. Zahvat je potrajao sat vremena, a slučaj je htio da Puljka, predsjednika stranke Centar, operiraju kolege političari, SDP-ovac Mišo Krstičević i HSP-ovac Luka Roguljić.

'Očekuje ga dug oporavak, a neko vrijeme morat će se služiti štakama', kazala nam je Marijana Puljak.

Vaša reakcija na temu