Marin Krpetić odgovorio na prozivke kolega iz kotara: 'Sada se vidi u kojem grmu leži zec, a tko ima mrkvicu'

Marin Krpetić odgovorio na prozivke kolega iz kotara: 'Sada se vidi u kojem grmu leži zec, a tko ima mrkvicu'

Za mene je dres Crvene zvezde u Splitu provokacija koja ne može biti slučajna i za koju sam uvjeren da svi koji su sinoć bili na stadionu navijati za Hajduka znaju koliko može biti opasna

Marin Krpetić, kotarski vijećnik GK Grad i predsjednik Udruge stanara stare gradske jezgre Get, našao se na udaru zbog Facebook objave nakon napada na vaterpoliste Crvene zvezde na Rivi. On je napisao: 'Bravo ekipa! Plaćam piće svima! Promaklo nam je, al lipo je vidit da čuvate grad! Get za Pujanke! Volimo vas!'. 

To je bio povod za jučerašnje održanje hitne sjednice Kotarskog vijeća, a čelnik kotara Žarko Matijević je poručio da Krpetić više ne zavrjeđuje obnašanje javne funkcije kotarskog vijećnika.

- Drago mi je da je javnost osjetljiva na različite oblike provokacija koji potiču (isključivo) raspravu jer sam osobno za sporazumno i mirno rješavanje izazova. Moja 'ljubavna izjava' na društvenim mrežama preko koje razni lokalni političari trenutno skupljaju političke poene samo pokazuje u kojem grmu leži zec, a tko ima mrkvicu. Za mene je dres Crvene zvezde u Splitu provokacija koja ne može biti slučajna i za koju sam uvjeren da svi koji su sinoć bili na stadionu navijati za Hajduka znaju koliko može biti opasna. Za sve drugo postoje institucije koje će utvrditi je li događaj na Rivi kažnjiv i tko će i kako za nj odgovarati. Iako je ovdje stvar internog razgovora i povjerenja među kolegama, povjerenja koje ne želim narušiti, želim istaknuti da je hitna sjednica koja se jučer održala protustatutarna i nepametna. Upozorio bih vas i prije, ali Hajduk je svetinja, pretplatu za utakmicu kupio sam ranije, a gle čuda, hitna sjednica sazvana je za vrijeme utakmice. Toliko o 'neodgovornom i skandaloznom ponašanju' za koje me kolega Žarko proziva zbog privatnog 'posta' na društvenoj mreži dok on hodočasti radijske postaje jer ga negdje srbi. Cijeli tekst mog kolege Žarka pati od isticanja vlastite veličine, što mi je drago, jer zeko voli sprint na mrkvicu. Molim da se razgovori o kotaru odvijaju na važećim sjednicama, a ne u medijima. I za kraj, zahvaljujem svima na pozornosti. Zaštita slabome, prkos moćnome! Uvijek i zauvijek samo ljubav za Hajduka, grad i kulturnu baštinu!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41370, "");
Pregledaj komentare