Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARKOVIĆ ODGOVORILA BARIČEVIĆ 'Kaže falša da 'vodim rat' jer se borim za svoje ljude, tako ću ratovati dok mi živo srce bije'

MARKOVIĆ ODGOVORILA BARIČEVIĆ 'Kaže falša da 'vodim rat' jer se borim za svoje ljude, tako ću ratovati dok mi živo srce bije'

Reagirala na prozivku

Gradonačelnica Grada Supetra (SDP) Ivana Marković odgovorila je na prozivku HDZ-ove Danice Baričević.

'Kaže falša da 'vodim rat' jer se borim za svoje ljude. Što se mene tiče tako ću ratovati dok mi živo srce bije. 

Peticija koju ovih dana prikupljam zajedno sa svojim suotočanima i koju je potpisalo više od 3000 Bračana i prijatelja Brača, Danice, za mene nije medijski rat s državnom vlasti, već zajednička borba za bolji standard i kvalitetu života svih nas na otoku i ako u tome uspijemo to je uspjeh svih nas, a ne rezultat tvog slikavanja sa falšim osmjehom. 

Sutra ću pred Hrvatskim saborom obrazlagati već dostavljeni amandman na tu temu pa se nadam da ćeš i 'opalit' jedan selfi kad budeš glasala 'za' amandman.

A kako glase riječi jedne pjesme s obzirom da kradete ideje, inicijative i projekte po drugi put:

'Falša si ka kita falšeg cvića

Koje nema svoga vonja…', poručila je.

Vaša reakcija na temu