Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Baričević: Supetar dobiva novu katamaransku liniju!

Baričević: Supetar dobiva novu katamaransku liniju!

'Olakšat će život Bračanima'

HDZ-ova Danica Baričević otkrila je kako Supetar dobiva novu katamaransku liniju.

'Za razliku od medijskog rata koji Ivana Marković vodi s državnom vlasti, ja sam iskoristila priliku i u miru obavila potrebne razgovore s nadležnim ministarstvom te pokrenula proces uvođenja nove katamaranske linije za naš Supetar. Ministarstvo je zadužilo agenciju da provede sve potrebne predradnje, tako da uskoro možemo očekivati dodatnu liniju koja će olakšati život svim našim Bračanima!

Pozivam gradonačelnicu da mi se sljedeći put slobodno obrati kako bismo zajednički radili na dobrobit otočana, bez nepotrebnog prikupljanja političkih bodova preko medija i provođenjem anketa', poručila je.

Vaša reakcija na temu