Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARTIN PAUK 'Ivošević je kao školski nasilnik koji maltretira slabije. Kad naleti na ravnopravnog sebi, trči učiteljici i plače'
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

MARTIN PAUK 'Ivošević je kao školski nasilnik koji maltretira slabije. Kad naleti na ravnopravnog sebi, trči učiteljici i plače'

Vijećnik DP-a je pozvao da se ne glasa za kredit

Vijećnik Domovinskog pokreta Martin Mladen Pauk na štakama je došao na sjednicu Gradskog vijeća, netom nakon što je izašao iz bolnice.

- Glavni razlog mog dolaska je sprječavanje Ivice Puljka da podigne štetan kredit za Splićane i za grad. Ovaj kredit je iznimno štetan i pogrešan. Unatoč svom zdravstvenom stanju, odlučio sam doći - rekao je.

Smatra da su i u prošlosti gradske vlasti planirale megalomanske projekte koji su se Splitu odbili od glavu.

 Napomenuo je kako su do sada često upozoravali Ivoševića na odluke koje su potom pale pred sudovima.

- Izrugivao nam se, a vidimo da Split i dalje nema komunalni red, a imamo dogradonačelnika koji se i dalje obraća s visoka svima ostalima i nanosi štetu. I sada upozoravam i pozivam sve kolege ne ulazimo u kredit bez valjanog razloga - pozvao je.

Komentirao je navode kako je član Domovinskog pokreta vrijeđao i prijetnje zamjeniku Ivoševića.

- Kolega Matej je naš član i da se radilo o vrijeđanju bilo koga drugoga, moj bi stav bio drukčiji. Međutim, upravo je Ivošević u našem gradu u javni diskurs uveo je vrijeđanje, omalovažavanje i prijetnje. Svi se sjećamo kad je prijetio novinarki da će joj se napiti krvi, svi se sjećamo gestikuliranja prema kolegama vijećnicima pa i meni. Ivošević je u naš život uveo psovku i deranje, nepristojnost i nekulturu - naveo je.

 Dodao je i da nema iznenađenja da građani, bili članovi stranke ili ne, isto tako vraćaju njemu. 

- Ivošević je onaj školski buli, nasilnik koji maltretira slabije od sebe, a kada naleti na ravnopravnog sebi, onda trči učiteljici i plače. Ne podržavamo nasilje, Ivošević ga uvodi -  zaključio je Pauk.

Vaša reakcija na temu