Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MATIĆ NEZADOVOLJAN: 'I da im uzmeš iz usta, oni bi HDZ'

MATIĆ NEZADOVOLJAN: 'I da im uzmeš iz usta, oni bi HDZ'

'Etiketiraju me kao komunjaru'

SDP-ov Predrag Matić nezadovoljan je trenutnim rezultatima u V. izbornoj jedinici. Riječ je o tri mandata, on bi bio donekle zadovoljan s četiri.

'HDZ dobiva osam mandata nakon što je raselio, rasturio Slavoniju korupcijom. Stigli su novci za pompozan program za Slavoniju i Baranju, nitko ih ne vidi. Plasirani su na more - uzgaja se cvijeće, prave apartmani… Sve je to lijepo, ali to nisu Slavonija i Baranja. Najgore je od svega, što sam primijetio tijekom ove kampanje na potezu između Slavonskog Broda i Požege, kako na svakoj drugoj, trećoj kući piše da se prodaje, urušeni su krovovi, nema nikoga.

Oni drže zarobljenu Slavoniju, plaše narod Srbima i komunistima. Ljudi su mi prilazili tijekom kampanje, kriomice mi davali ruku i bježali - HDZ je uveo strahovladu', iznio je.

Pitali smo ga u čemu je problem sa SDP-om. Ovo je ipak neuspjeh za stranku ondje.

'Proteklih dana obišao sam 4000 kilometara po Slavoniji, sve sam obišao - do zadnjeg sela. Svatko zna da nisam ni šibicu ukrao. No etiketiraju me kao komunjaru iako nikad nisam bio ni u jednoj partiji - do prije nekoliko godina nisam bio član SDP-a, iako sam bio branitelj, iako sam bio u logoru, iako sam invalid Domovinskog rata. A i da im uzmeš iz usta, oni bi HDZ', uzvratio je. 


Vaša reakcija na temu