Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu u Splitu

Povodom otvorenja maskota Happy prošetala je Rivom i izmamila osmijehe prolaznika

U širem centru Splita svoja vrata službeno je otvorila nova poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice obilježeno je promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada i ispred same poslovnice. Tako je Rivom prošetao Happy, službena maskota Merkur osiguranja, i osim doze sreće prolaznicima podijelio promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja. 

Predstavljanju nove poslovnice prisustvovala je Uprava Merkur osiguranja - predsjednik Uprave Marko Klemenčič i član Uprave Krešimir Limpić, direktorica prodaje Daniela Mikulić, kao i voditelji prodajnih timova i zastupnici.

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u Splitu i okolici sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a njihovo korištenje postalo jednostavnije. 

'Prošle godine mnogo smo uložili u digitalizaciju naših servisa, ali dalje postoji potreba, od strane naših klijenata, za prostorima u koje mogu fizički doći i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika', objasnio je član Uprave Krešimir Limpić. 

Prostor nove poslovnice je, poput ostalih, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu. 

Klijenti novu poslovnicu na adresi Ulica Jurja Križanića 21 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 29. veljače 2024. mogu ostvariti popust od 15 % na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.

Otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku života. 

Vaša reakcija na temu