Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Mihanović: Drago mi je što je broj 10 ispred mog imena na listi za EP, evo zbog čega

Mihanović: Drago mi je što je broj 10 ispred mog imena na listi za EP, evo zbog čega

Kaže kako mu je želja potaknuti i druge visokotehnološke industrije u Dalmaciji poput farmaceutskog pogona u Dugopolju

Ante Mihanović nalazi se na listi HDZ-a za Europski parlament, a objasnio je i zašto mu je drago što je deseti. 

'Broj 10 nosili su najveći igrači Hajduka, kao što je Jurica Jerković ili danas Marko Livaja. Broj 10 je nosio i veliki Šibenčanin Dražen Petrović. Ne uspoređujem se s njima, ali mi je drago da je upravo taj broj ispred mog imena na listi koju predvodi najuspješniji premijer Republike Hrvatske, Andrej Plenković', napisao je MIhanović.

Kaže kako mu je želja potaknuti i druge visokotehnološke industrije u Dalmaciji poput farmaceutskog pogona u Dugopolju.

'To bi osiguralo ostanak mladih i obrazovanih ljudi. To je preduvjet demografske obnove Dalmacije. Naš identitet, tradiciju i način života trebamo sačuvati i ostaviti našoj djeci', naveo je Mihanović u objavi uz fotografiju s branja jagoda. 

Vaša reakcija na temu