Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Istra slavila protiv Rudeša, bivši hajdukovac upisao se među strijelce

Istra slavila protiv Rudeša, bivši hajdukovac upisao se među strijelce

Treća uzastopna pobjeda za momčad trenera Tramezzanija

U prvoj utakmici 33. kola SuperSport HNL-a Rudeš je na domaćem terenu poražen od Istre 1:3. 

Prvi pogodak na susretu vidjeli smo u 16. minuti. Oleksandr Petrusenko ubacio je loptu iz kornera, a Marin Kuzmanić ju izbacio ravno u noge Salima Fagoa Lawala, čiji je udarac bio neobranjiv za vratara Mateja Markovića

Međutim, gostujuća prednost bila je kratkog vijeka. U 19. minuti susreta Luka Pasariček poslao je sjajnu dugu loptu prema Anti Ćoriću. Domaća osmica oslobodila se svog čuvara pa pronašla Riada Mašalu, koji je preciznim udarcem glavom izjednačio rezultat. 

Iako je Rudeš pružao dobar otpor, izmjene na koje se odlučio Paolo Tramezzani riješile su pitanje pobjednika. Prvo je poentirao Mario Čuić u 73. minuti, a dvije minute kasnije i Mateo Lisica.

Rudeš je tako upisao osmi uzastopni poraz, a u sljedećem kolu imaju dobru priliku za prekid tog crnog niza jer gostuju kod Gorice, jedine momčadi protiv koje su ove sezone slavili. 

S druge strane, Istra je upisala treću uzastopnu pobjedu. Tako će u pozitivnoj atmosferi dočekati sljedeće kolo u kojem na Aldo Drosinu stiže Hajduk.

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu