Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Screenshot POVREDA POSLOVNIKA Opara stao u 'obranu' Marijane Puljak: Moj kolega Šuta je pogriješio

POVREDA POSLOVNIKA Opara stao u 'obranu' Marijane Puljak: Moj kolega Šuta je pogriješio

Pogledajte video

Nakon što je HDZ-ov saborski zastupni Tomislav Šuta svojoj kolegici, Centrovoj zastupnici Marijani Puljak poručio da kod svog supruga, splitskog gradonačenika Ivice Puljka 'pogura' prostorno plansku dokumentaciju vezanu za cestovnu infrastrukturu i obnovu Poljuda, a ona se pozvala na povredu poslovnika, oglasio se i Šutin stranački kolega, Andro Krstulović Opara.

'Moj kolega Šuta je pogriješio', kazao je Opara. Kada je predsjednik Sabora Gordan Jandroković vidno iznenađen pitao kako, Opara je rekao kako je povrijeđena procedura.

'Kolega Šuta je pitanje uputio zastupnici Grada Zagreba. Ona je zagrebačka zastupnica i nema nikakve veze sa Splitom, tako da nema potrebe gospođi Puljak upućivati bilo kakva pitanja oko splitskog master plana i planske dokumentacije', pojasnio je Krstulović Opara.

Vaša reakcija na temu