Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ministarstvo pravosuđa o krijumčarenju mobitela i steroida u Zatvor Bilice

Ministarstvo pravosuđa o krijumčarenju mobitela i steroida u Zatvor Bilice

'Ne radi se o pravosudnom policajcu, već strukovnom učitelju'

Iz Ministarstva pravosuđa odgovorili su na upit Dalmatinskog portala u vezi pravosudnog policajca koji je pritvoren jer je uhvaćen u krijumčarenju mobitela i steroida u zatvor Bilice.

'Nadležna kaznena tijela zaprimila su informaciju o pokretanju istrage protiv zaposlenika Zatvora u Splitu. Ističemo da nije riječ o zaposlenom na poslovima osiguranja odnosno pravosudnom policajcu, već strukovnom učitelju. Uprava za zatvorski sustav i probaciju nije ovlaštena iznositi informacije o postupanju drugih tijela, međutim ističemo da su nadležne službe zatvorskog sustava u suradnji s nadležnim službama Ministarstva unutarnjih poslova poduzele sve radnje u cilju razrješenja osnovanih sumnji o unosu nedopuštenih stvari.

Zatvor u Splitu poduzet će sve mjere iz svoje nadležnosti u odnosu na pravno-pravni status te nastaviti poduzimati mjere u cilju suzbijanja nedopuštenih ponašanja unutar zatvorskog sustava' odgovorili su iz Ministarstva. 

Vaša reakcija na temu