Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Most o gubicima Vodovoda: 'Gradonačelnik iznenađen, a gdje su nadzornici?'

Most o gubicima Vodovoda: 'Gradonačelnik iznenađen, a gdje su nadzornici?'

'Puljak ih je osobno postavio te predstavio kao najbolje od najboljih'

U splitskom Mostu iznenađeni su iznenađenošću gradonačelnika Ivice Puljka minusom u tvrtki Vodovod i kanalizacija, za koji je optužio bivšeg direktora i šefa splitskog HDZ-a Tomislava Šutu. Pitaju se, naime, gdje su nadzornici. 

'Što reći na iznenađenje gradonačelnika na spoznaju kako je gradsko poduzeće u minusu?

Bez ikakve želje da se - ne daj, Bože - pravda bivši direktor - gospodin Šuta, isti onaj direktor za koga smo već više puta ukazali kako za cijelog svog mandata, cca. 5-6 godina, nije niti lopatu zakopao na području grada Splita. O političkim pogodovanjima i održavanju na životu dva odjela za EU fondove ne želimo niti govoriti. Puno je zanimljivije i čudnije 'iznenađenje' gradonačelnika', naveli su iz Mosta.

Stoga su mu javno postavili pitanje jesu li mu poznate sljedeće osobe: Nikša Paviškov, Mladen Čelan, Darjan Tarabarić, Sanja Prijić, Marijo Bućan i Stjepan Grubišić.

'Naime, to su osobe koje ste Vi, osobno, postavili u Nadzorni odbor poduzeća Vodovod i kanalizacija Split. A nama, svim stanovnicima grada Splita predstavili ste iste kao najbolji od najboljih.  

Iskreno, nije nam jasno kako ste Vi iznenađeni kada u nadzornom odboru imate 6 najboljih osoba. Pa zar Vas oni nisu na vrijeme upozorili na loš rad i kako Vam nisu najavili loše poslovanje.

Je li moguće da je minus nastao u zadnjih mjesec ili deset dana, odnosno u razdoblju od zadnje sjednice Nadzornog odbora do danas te Vas slijedom istoga članovi Nadzornog odbora nisu mogli upozoriti i pripremiti na to, a sve kako ne biste bili toliko 'iznenađeni'', upitali su. 

Naveli su još jedno, kako su ga opisali, lakše pitanje. 'Žive li Vaši članovi Nadzornog odbora ViK-a za grad Split ili od grada Splita?'

'Gospodine 'iznenađeni' gradonačelniče, jedini su koji bi na današnji dan trebali biti ne iznenađeni, nego uvjereni u sve Vaše katastrofalne poteze i odluke građanke i građani grada Splita, isti oni koji su povjerovali u Vaše predizborne bajke o radu, napretku, drugačijem, boljem, a sve to se nažalost i previše zorno vidi na današnji dan', poručili su iz Mosta. 

Vaša reakcija na temu