Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Najmodavci, iznajmite svoj stan uz pomoć oglasnika SC-a Split!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Najmodavci, iznajmite svoj stan uz pomoć oglasnika SC-a Split!

U Splitu boravi nešto više od 18.000 studenata

Ove godine oboren je rekord u prijavama za mjesto u studentskom domu, ali mjesta su ograničena pa će brojni studenti sreću potražiti u privatnom smještaju. Internetska stranica www.oglasnik.scst.hr velika je pomoć i studentima koji traže stan ili cimera, ali i najmodavcima koji izdaju svoj stan u najam.

Sveučilište u Splitu je u ekspanziji i na njemu studira nešto više od 18.000 studenata. Studentski domovi Bruno Bušić, dr. Franjo Tuđman te Hostel Spinut nude 1173 kreveta studentima što je nedovoljno na ukupan broj studenata. Jedino je rješenje potraga za privatnim smještajem.

- Dragi najmodavci, možda se upravo među studentima krije vaš idealan stanar. Na internetskom oglasniku stanova Studentskog centra Split možete besplatno oglasiti stan koji nudite u najam bez potrebe plaćanja agencijske provizije. Oglas kreirate preko par klikova uz samostalno određivanje cijene i vremenskog intervala dostupnosti stana. Također, samostalno kreirate opis stana, ostale informacije koje smatrate korisnima i imate mogućnost prilaganja fotografija stana. S druge strane student preko internetskog oglasnika uz upotrebu određenih filtera može jednostavno pronaći stan s odgovarajućom cijenom i u željenom kvartu također zaobilazeći agencijsku proviziju - poručili su iz Studenstkog centra.

Od ove je godine uvedena nova opcija da student odabere fakultet na kojem studira, a aplikacija mu automatizmom sortira ponuđene stanove po udaljenosti, počevši od najbližeg.

- Pozivamo najmodavce da oglase svoje stanove na našem oglasniku i na taj način olakšaju život i sebi i studentima. Poučeni dosadašnjim trogodišnjim iskustvom rada ove aplikacije, svi oglašeni stanovi pronađu svoje stanare u rekordnom roku - dodali su.

Vaša reakcija na temu