Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić NALOŽENA OBDUKCIJA U stanu nađen mrtav 31-godišnji Splićanin optužen za paljevinu Audija vlasnika popularnog kluba

NALOŽENA OBDUKCIJA U stanu nađen mrtav 31-godišnji Splićanin optužen za paljevinu Audija vlasnika popularnog kluba

Prije par godina bio je i ranjen

Jučer je u stanu u Splitu mrtav pronađen 31-godišnjak koji je 2017. godine optužen za izazivanje požara na Audiju S8 vlasnika popularnog splitskog kluba. 

Početkom 2018. ranjen je u nogu iz vatrenog oružja, a nedavno ga je hvatala policija u Solinu kada se u društvu jednog člana zločinačke organizacije Željka Rajića pokušao udaljiti iz kafića. Tom prilikom kod njega su pronašli pištolj. 

Prvim pregledom nisu uočeni znakovi nasilne smrti. Naložena je obdukcija.

Suđenje za paljevinu Audija S8 nije zakazano premda je optužnica potvrđena krajem 2017. godine. Šteta je procijenjena na 110 tisuća kuna.

Vaša reakcija na temu