Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Napadač na Bojana Ivoševića bio pijan, trijezni se u policijskoj postaji

Napadač na Bojana Ivoševića bio pijan, trijezni se u policijskoj postaji

Izmjerili su mu više od 1,3 promila alkohola

Policija je privela 50-godišnjeg koktel majstora splitske Kinoteke zbog napada na dogradonačelnika Bojana Ivoševića. Kako doznajemo, izmjereno mu je više od 1,3 promila alkohola pa se sada trijezni u postaji. 

Kada dođe sebi, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela prijetnje.

Policiju je pozvao Ivošević, i to nakon što je napadnut dok je sjedio u obližnjem kafiću. Koktel majstor se bunio na odluku o komunalnom redu, a Ivošević mu je savjetovao da se obrati redarstvu ako ima neke primjedbe.

Nastavio je s uvredama, a potom je i došlo do fizičkog napada. Ivošević nam je izjavio da ga je napadač tri puta pokušao udariti u glavu, ali da je srećom sve udarce izbjegao. Ipak, čini se da ga je jedan udarac ipak okrznuo.

Priskočili su ljudi iz više kafića, među njima i vlasnik Kinoteke Željko Alfirević kojem je aktualna gradska vlast 'pomela' štekat na Pjaci. Uspjeli su odvući koktel majstora od Ivoševića, no ovaj se nije smirio, već mu je i zaprijetio da će ga riješiti.

Vaša reakcija na temu