Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zoran Napadnut bivši predsjednik Županijskog suda u Splitu Marijan Miletić, izudarao ga Palush Bisaku

Napadnut bivši predsjednik Županijskog suda u Splitu Marijan Miletić, izudarao ga Palush Bisaku

Incident se dogodio u restoranu na Boraji

Bivši predsjednik Županijskog suda u Splitu Marijan Miletić napadnut je u restoranu 'Tomislav' na Boraji u četvrtak oko 16.30 sati dok je ručao s nekoliko prijatelja. 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, njega je s više udaraca u glavu pogodio trogirski zlatar Palush Bisaku koji je nakon toga pobjegao s mjesta događaja te je oko 18 sati uhićen u svojoj zlatarnici u Trogiru i odveden na ispitivanje u Šibenik.

Miletić je za Slobodnu Dalmaciju prepričao incident:

- Taj lik je ušao u restoran s maskom na licu i sa šeširom i prišao mi s leđa te sam mislio da se ide javiti jednom mom prijatelju koji je sjedio s nama za stolom. No on me s leđa odmah počeo udarati šakama u glavu te je tako uputio sigurno četiri-pet udaraca prema mojoj glavi. U daljnjem napadu su ga zaustavili moji prijatelji i tek sam tada shvatio da je to osoba koju nisam vidio punih pet-šest godina. Dok su ga moji prijatelji držali i izvodili van iz restorana on mi se unosio u lice i govorio 'riješit ću ja tebe'.

Dodao je da ta osoba već godinama protiv njega priča svašta.

- Ovaj koji me napao je prije šest godina htio kupiti jedan poslovni prostor od mene u Šibeniku, ali to se nije realiziralo, ne mojom nego njegovom krivnjom. On mi je dao kaparu od trideset tisuća eura te smo sklopili ugovor kada i u kojem roku mora isplatiti punu kupoprodajnu cijenu. No on to nije učinio u ugovorenom vremenu pa mu je moj odvjetnik poslao pismo s ugovorom u kojem ga traži da uplati punu cijenu. Nakon toga se nikada više nije javio, ali od tada priča da sam ga ja prevario. A ja još uvijek imam taj ugovor. Ja sam od njega uzeo kaparu i mislio sam da je ozbiljan kupac, ali se on nakon toga uopće nije javljao i naravno da je tu kaparu izgubio. Ja sam mu na sve prijetnje do sada odgovarao da me tuži jer posao nije realiziran njegovo krivnjom, a imam i ugovor u kojem sve to jasno piše... Da sam ja odustao u ugovoru je stajalo da mu ja moram isplatiti duplu kaparu od one koju je on dao. Dakle, tu nije bilo nikakve prevare od moje strane iako to ovaj čovjek stalno priča. Nisam ga vidio iskreno skoro šest godina,jedva sam mu se u policiji sjetio i imena. Mada sam ja čuo raznorazne priče koje on priča, a onda se dogodio ovaj i ovakav napad - rekao je Miletić za Slobodnu.

Vaša reakcija na temu