Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nasilni Slovak godišnji odmor nastavio u splitskom zatvoru, za slobodu mora platiti 10 tisuća eura

Nasilni Slovak godišnji odmor nastavio u splitskom zatvoru, za slobodu mora platiti 10 tisuća eura

Napao je policajce prilikom intervencije na Hvaru

Istražni sudac splitskog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 29-godišnjem Slovaku koji je priveden zbog napada na policiju prilikom intervencije u Starom Gradu. 

Slovak je s dvoje prijatelja iznajmio brodicu, no kada je iznajmljivač primijetio da glisiraju preblizu obali, nekoliko puta ih je upozorio, a potom im isključio motor. Došlo je do žučne rasprave, 34-godišnji Slovak ga je udario jer mi nije htio vratiti novac. Stigla je policija, a 29-godišnjak je gurnuo policajca koji je pao na pod. 

Nasilnog Slovaka su vezali i priveli u postaju. Radio je probleme i tijekom transporta. Dok su ga uvodili u vozilo nogom u prsa udario je policajca. Prijavljen je za prisilu prema policijskom službeniku te predan pritvorskom nadzorniku. Njegove prijatelje su odveli na Prekršajni sud zbog remećenja reda i mira. 

Privedeni Slovak negirao je da je udario policajce, a sudac mu je odredio pritvor zbog opasnosti od bijega. Može izaći na slobodu ako plati 10 tisuća eura jamstva.

Vaša reakcija na temu