Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NASLOVNICA 'MUĆKE': HGS-ov Stanišić zaradio pohvale Domazeta zbog prezentacije
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

NASLOVNICA 'MUĆKE': HGS-ov Stanišić zaradio pohvale Domazeta zbog prezentacije

Otkrio je i kako se pelegrinka mogla spasiti od strane ove vlasti

Zanimljivu prezentaciju o Small Mallu je održao HGS-ov Igor Stanišić. Naslovnica su mu legendarne 'Mućke'.

- Promašeno je pitanje tko je čiji gradonačelnik. Napravio sam kratak pregled svega, a kako nemamo ključne dokumente, konstruirao sam s ovim što smo dobili na današnjoj sjednici - kazao Stanišić.

Uz prezentaciju je obrazložio što se u prošlosti događalo. Na kraju je još rekao.

- Je li se koštela mogla spasiti? Mogla se u izravnoj komunikaciji s izvođačem kroz izvantroškovničke radove ili da je se barem preseli. Činjenica je da je prethodne vlasti nisu zaštitile, ali ova je mogla, a nije ništa učinila - predstavio je Stanišić rješenje.

Naslijeđeni su ugovori i s parkingom na Gripama i Šumicom, a ovdje su drugi kriteriji.

- Birate koga hoćete. Kad je krupni kapital u pitanju, vi se povlačite - zaključio je.

Predsjednik Gradskog vijeća Željko Domazet se zahvalio na odličnoj prezentaciji i podsjetio da je govorio gradskim službama o power point prezentaciji, jer je tada sve jasnije.

Tomislav Prljević iz HDZ-a je rekao da je Grad znao da se ruši pelegrinka, ali ga nije zaustavio. Investitoru se nije isplatilo, nije bilo volje ni od strane Grada.

Vaša reakcija na temu