Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook (Mijo Dropuljić) Nastavlja se izgradnja novog kanalizacijskog cjevovoda u Podstrani

Nastavlja se izgradnja novog kanalizacijskog cjevovoda u Podstrani

Predviđeni rok završetka je početkom iduće godine

Nastavlja se izgradnja novog kanalizacijskog cjevovoda na obalnom pojasu u Grljevcu i Grbavcu.

'Nakon završetka turističke sezone nastavili smo sa radovima na izgradnji novog kanalizacijskog cjevovoda na obalnom pojasu u Grljevcu. 

Danas sam obišao radove i jako sam zadovoljan dinamikom izvođenja, a predviđeni rok završetka radova na obalnom pojasu je početkom iduće godine.

Riječ je o radovima u sklopu 'Projekta poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture Split - Solin'.

Osim kanalizacijskog cjevovoda na obalnom pojasu u Grljevcu i Grbavcu, u sklopu ovog projekta izgraditi će se i novi vodoopskrbni i kanalizacijski cjevovod za Gornju Podstranu.

Na području Općine Podstrana ovim projektom izgradit će se 6.248 metara kanalizacijskih cjevovoda, 6.062 metara vodoopskrbnih cjevovoda, 6.185 metara kabelske kanalizacije za sustav daljinskog nadzora i upravljanja, dvije kanalizacijske crpne stanice, četiri vodospreme te pet vodoopskrbnih crpnih stanica. Ujedno, sanirat će se 2.133 metara kanalizacijske mreže, a stanovnici će dobiti 204 novih kanalizacijskih i vodovodnih priključaka. 

Vrijednost radova na području Općine Podstrana iznosi 14,7 milijuna eura s PDV-om', poručio je Mijo Dropuljić, načelnik Podstrane.

Vaša reakcija na temu